Chokolade

Denne meget fine chokolade er skabt af erfarne chokolade producenter i henhold til traditionelle håndværksmæssige metoder.

 

Chokoladen produceres i henholdsvis lys-, mørk- og hvid chokolade.

 

Til at begynde med formales salten Fleur de Sel til fint pulver hvorefter det omrøres i chokolademassen, hvilket giver massen en let saltet smag. Den stadig flydende chokolademasse spredes på en opvarmet marmorplade, som gør det muligt at smage nuancerne af de forskellige kakaobønner, som er udvalgt til den sammensætningen af den fine chokolade.

 

Chokolademassen hældes derefter i udpegede former, hvor den tager sin endelige form. Til sidst dryppes en knivspids Fleur de Sel ned i den stadig bløde chokolademasse, som giver chokoladen et sidste strejf af salt.

 

Den omhyggeligt sammensatte blanding af sydamerikanske Criollo, Trinitario og Forastero kakaobønner harmonerer særligt godt med SAL de IBIZAs sarte Fleur de Sel. Det håndhøstede gourmet havsalt giver en pikant note til den intense frugtagtige chokolade.

 

Viser alle