Jeg troede aldrig, jeg skulle lære at bage, men Annemette Voss, viste mig hvordan. Som veninde og som læremester. Det var utrolig hyggeligt at lave denne bog sammen, ligesom det bør være hyggeligt for enhver anden at gå i gang med bagningen.
Er du begynderbager? Så er denne bog din redning. Du behøver hverken at ty til færdigblandinger eller at springe over og gå til bageren, for det er slet ikke svært at bage de lækreste kager selv. Har du også oplevet, at det ofte forventes, at man ligesom godt bare lige kan bage en kage? Til fødselsdagen, på jobbet, til børnehaven? Når man så samtidig ved, det er ret hyggeligt at gå til røremaskinen med æg, mel og sukker, er det surt ikke at kunne.
Denne bog henvender sig nybegyndere og folk, der er glade for grundopskrifter og simple forklaringer. Den henvender sig til dig, der ligesom jeg aldrig før har turdet eller orket at prøve bage selv, fordi du ganske enkelt ikke har troet, du kunne. Men det kan du!
Vi tager dig i hånden, så du aldrig mere har brug for alternativ brandslukning. Sværhedsgraden i de mere end 40 opskrifter på kager, boller m.m. er skruet helt i bund, og simpelt og gennemskueligt får du forklaret, hvad du skal gøre trin for trin. Med billeder, der forklarer processerne hele vejen igennem.
Der er også tips til, hvordan du løser småproblemer undervejs, og hvor du kan springe over, hvor gærdet er lavest.
Det hele handler om at skabe ægte bageglæde – og masser af skønne kager og brød, hvor resultatet altid er vellykket. Piece of cake!