Velkommen i MaschaVangShop.dk

Her i shoppen finder du alle de smukke og lækre produkter, jeg har valgt at forhandle. Alle varer er særligt designet eller udvalgt personligt af mig, så du er sikret smukke produkter, høj kvalitet og masser af sjov.

Jeg startede shoppen i 2015, fordi jeg ofte stod og manglede præcis de produkter, der opfyldte mine – af og til – lidt kræsne behov. Derfor opstod tanken om at skabe en shop selv. Og som det ofte er med mig, er der ikke langt fra idé til handling og voila: MaschaVangShop.dk var født.

Nogle produkter har jeg selv udviklet og designet, andre er særligt udvalgt hos mine samarbejdspartnere. Fælles for dem alle er, at jeg står 100 % inde for dem.

Har du spørgsmål til shoppen, så skriv til kundeservice på info@maschavangshop.dk

PM NET driver flere webshops, heriblandt petpal.dk – ligeledes driver de også webshop og logistik for MaschaVangShop.dk. Derfor handler du juridisk med dem, når du handler her.

PM NET
Ved Skoven 16L
8541 Skødstrup
CVR: 38019252